2012
Hoi! Ik ben Stef VanderBroeck. Sinds mijn eerste eigen laptop ben ik al bezig met het verwerken van beeldmateriaal: logo’s, foto’s en video’s, presentaties en websites.
2016
De weg naar de middelbare school. Na 3 jaar technasium te volgen en veel ontwerp projecten mogen doen heb ik kunnen ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen: het verwerken van beeldmateriaal.
2019
Het jaar waarin ik voor verschillende bedrijven websites heb gebouwd. Op school hoorde ik vaker dat ik verder moest gaan met wat ik leuk vond: beelden verwerken.
Heden
Dit werk doe ik met plezier. Ik heb een kijk op ontwerp die ik zelf ook nog aan het ontdekken ben. De wereld voelt voor mij als die zandbak van toen ik 5 was, waarin ik nog grotere en mooiere kastelen kan bouwen.
Previous
Next

Een kleine vergelijking

Stef VanderBroeck

Hobby met professionele kwaliteit
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Onbevangenheid
  • Ontwikkeling en groei
Beste deal

"Media experts"

Iemand die zich verhuurt aan bedrijven
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Onbevangenheid
  • Ontwikkeling en groei

Het proces

Je stuurt mij een e-mail dat je interesse hebt in een website, film of presentatie. Ik neem contact met je op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen en maken we een vrijblijvende afspraak.

Als de kennis making positief is en we hebben een of enkele contacten informatie uitgewisseld, weet ik wat je voor ogen hebt. Ik stel een begroting op, we maken de eindproducten concreet en wat we van elkaar verwachten.

Nu wordt van mij inspiratie en van jou input gevraagd. Ik ga aan de slag met de informatie die we tot nu toe hebben verzameld. Zodra ik de eerste schetsen af heb, deel ik deze met je. Jij bent degene die aangeeft wat aansluit bij jouw visie en verwachtingen. Op basis van jouw keuzes werk ik concreet verder. Ik blijf je op de hoogte houden van wat ik maak. Soms plannen we een afspraak in. Dan kan ik laten zien hoe het er voor staat. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Tijdens het maak proces kun je altijd dingen tegenkomen waarin bij de begroting geen rekening is gehouden. Dit stemmen we altijd af. Ook een oplevering is maatwerk. Aan het einde van het proces maken we nog eens afspraken over de oplevering. We bespreken ook of er in de toekomst nog onderhoud, nawerk of updates moet(en) worden gedaan.

Het product is af! Ik verstuur het naar je of zet het online. Je bent nu officieel eigenaar van een Stef VanderBroeck website, film of presentatie.

Ik wil graag van je horen of alles naar wens is verlopen en hoe het product na enige tijd bevalt. Niet alleen maar voor kwaliteitsborging en eigen ontwikkeling maar natuurlijk ook om te horen of ik nog iets kan betekenen.

Laag uurloon

Ik ben 16 jaar, zit op de middelbare school. “Media experts” moeten hun dagelijkse kost financieren met het geld wat zij verdienen aan het bouwen van websites. Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Groeien in wat ik doe, ontwikkeling van mijn kennis. Dat is waar ik voor sta. Wat ik hieraan verdien is veel voor mij, het geld wat de klant investeert is weinig.

FAQ

Website

Niet elke website heeft dezelfde inhoud en daardoor ook niet dezelfde prijs. Een gemiddelde website kost tussen de 300,- en 600,- euro. 

Stuur me een mailtje, dan maak ik een inschatting wat jouw nieuwe website gaat kosten.

Programma

Op je domein moet een WordPress omgeving worden geïnstalleerd. Heb je al een domein? Onderzoek dan of een WordPress installatie mogelijk is. Als je nog geen domein hebt kan ik je adviseren waar je dit kan aanschaffen.

Content

Als je een oude website hebt, halen we daar alle content vanaf. Dit kan nog van pas komen bij je nieuwe website. Als je verder geen content hebt, zoals foto’s, video’s en teksten moeten we dit maken. Teksten lever jij aan. Foto’s en video’s kan ik komen maken.

In principe niet, als u al een domein heeft, bouw ik daar de nieuwe site op. Wil je een compleet nieuwe website laten bouwen? Dan kunnen we samen kijken waar jij je domein kan kopen. Let op! Op je domein moet WordPress kunnen worden geïnstalleerd. (Zie “wat moet ik aanleveren?”) voor meer info over WordPress

Je kan mij altijd contacteren als je iets wilt veranderen aan je site. Dan nemen we dat samen door.

Film

Dat hangt volledig af van wat jij voor ogen hebt. Een video kan een minuut duren of wel een uur.

Wil je een film laten maken? Stuur me een mailtje en ik geef een inschatting van de prijs.

Alleen monteren

Wil je mij inhuren om jouw video te monteren? Je stuurt mij een script (hoe je het voor ogen ziet), het beeldmateriaal en eventuele losse geluidsopnames.

Opnemen en monteren

Ik kan zowel opnemen als monteren. Als ik de film volledig zelf maak, weet ik ook hoe ik het voor ogen heb. Ik kan tijdens het filmen al bepaalde shots maken die er tijdens de edit beter uitkomen. Je hoeft hier dus niks bij aan te leveren.

Presentatie

Een eenvoudige presentatie koop je al voor 50,- euro.

Wil je weten hoeveel jouw toekomstige presentatie gaat kosten? Stuur me dan een mailtje.

Alles wat in je huisstijl terugkomt. Je logo, motto, kleuren en afbeeldingen (eventueel ook een filmpje). Zo kan ik een presentatie maken die bij jouw bedrijf past.

Ik werk met Keynote. “De Powerpoint van apple.” Maak je geen zorgen; als ik de presentatie af heb, kan ik hem exporteren naar Powerpoint. Zo kan je met elke computer je diavoorstelling presenteren.

Ja natuurlijk! Als je je presentatie vaker wilt gebruiken en iets wilt veranderen, kan dat natuurlijk altijd.

Ik kan ook een template voor je maken. Dan kan je zelf content invoegen en de presentatie voor elk moment gebruiken.

Stef VanderBroeck