2012
Hoi! Ik ben Stef VanderBroeck. Sinds mijn eerste eigen laptop ben ik al bezig met het verwerken van beeldmateriaal: logo’s, foto’s en video’s, presentaties en websites.
2016
De weg naar de middelbare school. Na 3 jaar technasium te volgen en veel ontwerp projecten mogen doen heb ik kunnen ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen: het verwerken van beeldmateriaal.
2019
Het jaar waarin ik voor verschillende bedrijven websites heb gebouwd. Op school hoorde ik vaker dat ik verder moest gaan met wat ik leuk vond: beelden verwerken.
Heden
Dit werk doe ik met plezier. Ik heb een kijk op ontwerp die ik zelf ook nog aan het ontdekken ben. De wereld voelt voor mij als die zandbak van toen ik 5 was, waarin ik nog grotere en mooiere kastelen kan bouwen.
Previous
Next

Een kleine vergelijking

Stef VanderBroeck

Hobby met professionele kwaliteit
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Onbevangenheid
  • Ontwikkeling en groei
Beste deal

"Media experts"

Iemand die zich verhuurt aan bedrijven
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Onbevangenheid
  • Ontwikkeling en groei

Mijn proces

Je stuurt mij een e-mail dat je interesse hebt in een website, film of presentatie. Ik neem contact met je op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen en maken we een vrijblijvende afspraak.

Als de kennis making positief is en we hebben een of enkele contacten informatie uitgewisseld, weet ik wat je voor ogen hebt. Ik stel een begroting op, we maken de eindproducten concreet en wat we van elkaar verwachten.

Nu word van mij inspiratie en van jou input gevraagd. Ik ga aan de slag met de informatie die we tot nu toe hebben verzameld. Zodra ik de eerste schetsen af heb, deel ik deze met je. Jij bent degene die aangeeft wat aansluit bij jouw visie en verwachtingen. Op basis van jouw keuzes werk ik concreet verder. Ik blijf je op de hoogte houden van wat ik maak. Soms plannen we een afspraak in. Dan kan ik laten zien hoe het er voor staat. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Tijdens het maak proces kun je altijd dingen tegenkomen waarin bij de begroting geen rekening is gehouden. Dit stemmen we altijd af. Ook een oplevering is maatwerk. Aan het einde van het proces maken we nog eens afspraken over de oplevering. We bespreken ook of er in de toekomst nog onderhoud, nawerk of updates moet(en) worden gedaan.

Het product is af! Ik verstuur het naar je of zet het online. Je bent nu officieel eigenaar van een Stef VanderBroeck website, film of presentatie.

Ik wil graag van je horen of alles naar wens is verlopen en hoe het product na enige tijd bevalt. Niet alleen maar voor kwaliteitsborging en eigen ontwikkeling maar natuurlijk ook om te horen of ik nog iets kan betekenen.

Laag uurloon

Ik ben 16 jaar, zit op de middelbare school. “Media experts” moeten hun dagelijkse kost financieren met het geld wat zij verdienen aan het bouwen van websites. Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Groeien in wat ik doe, ontwikkeling van mijn kennis. Dat is waar ik voor sta. Wat ik hieraan verdien is veel voor mij, het geld wat de klant investeert is weinig.