Presentatie

scroll omlaag

Wat maakt een goede presentatie?

Perfectie

Als je een presentatie gaat geven, wil je de aandacht. Door een sterk verhaal met een duidelijke kern boodschap ondersteund door een eenvoudige en perfecte Keynote, creëer je onderscheidende aandacht.

Anders

Ik werk met Keynote. “De Powerpoint van apple.” Maak je geen zorgen; als ik de presentatie af heb, kan ik hem exporteren naar Powerpoint. Zo kun je met elke computer je diavoorstelling presenteren.

In harmonie

Je wilt dat je presentatie in dezelfde lijn staat met je huisstijl, een mooie opmaak, een bijpassende overgang tussen de dia's of misschien wel een filmpje tussendoor.

Onderscheidende aandacht creëeren, dat is mijn doel. Mee bewegen met het publiek en het laten bewegen. Niet meer dan dat.

Presentatie & app. Dezelfde kleuren, opmaak en indruk. Dat is wat we zochten. Samen met 2 medeleerlingen mag ik 12 juni aanstaande ons slimme idee presenteren aan een nationale jury.

Dit soort filmpjes gebruik ik om aandacht te wekken. Inplaats van een inleiding gebruikte ik deze video. Bij de presentatie wilde ik een "hype effect" creëeren. Iedereen werd nieuwsgierig naar de website die we hadden ontworpen.