JPH

JONGERENPARTIJ HEERLEN

WEBSITE

‘Jongerenpartij Heerlen is een politiek platform voor politiek geïnteresseerde jongeren die iets willen veranderen in de gemeente Heerlen.’ 

Ik ben blij dat ik de website een grote upgrade heb kunnen geven. Het design is gebaseerd op de huisstijl.

Paarden foto 1
Paarden foto 2
Scherm­afbeelding 2022-11-23 om 19.07.26

SPORTDAG #40JAAR LANDGRAAF

SOCIAL MEDIA

In het kader van 40 jaar Landgraaf organiseerden STB (atletiek), BC Trilan (badminton) en SV Nippon (judo) een sportdag. Een aftermovie op de sociale media kanalen laat de bezoeker het evenement nog eens herbeleven.

Artboard – 4
Artboard – 3
Artboard – 5
Sportdag

SPORTDAG #40JAAR LANDGRAAF

SOCIAL MEDIA

In het kader van 40 jaar Landgraaf organiseerden STB (atletiek), BC Trilan (badminton) en SV Nippon (judo) een sportdag. Het opzetten van sociale media kanalen voor hen zorgde voor een online zichtbaarheid.

IMG_2967
A073F808-67EF-42EB-A5D2-EF1891DFBAF7_1_201_a
IMG_1544

KAMPIOENSCHAPPEN AFTERMOVIE

FILM

S.V. Nippon Waubach wilde iets anders als foto’s; een film aftermovie. Aanstaande leden kunnen de sfeer proeven van de jaarlijkse clubkampioenschappen als zij de video bekijken.

Artboard – 4

WALIBI CUP

SOCIAL MEDIA

Voetbalclub Bekkerveld ging naar een pretpark en speelde de dag erna een toernooi. In dat weekend hield ik hun sociale media bij.
De thuisblijvende fans werden op de hoogte gehouden met verschillende social media posts, verhalen en filmpjes van doelpunten.

Thumbnail

EEN SLIMME PCB

MEESTERPROEF

Mijn laatste technasium project: de meesterproef. Het zijn problemen waar scooterverhuurders vroeg of laat mee te maken krijgen: schade en diefstal. Inwoners van gemeentes klagen over verkeerd gebruik van deelscooters, ze staan bijvoorbeeld op de kop geparkeerd.

Schermafbeelding 2022-02-17 om 19.01.19

JONGERENPARTIJ

FILM

Een blitsende promotievideo voor een aanstormende nieuwe politieke partij! Samen met Noëlle Benders ben ik aan de slag gegaan en samen hebben wij een film gemaakt die laat zijn waar de partij voor staat.

Schermafbeelding 2022-01-22 om 11.02.38

SV NIPPON

WEBSITE

Een stoere website, voor een stoere vereniging. Samen met Niels Peters en Rik Reijnders heb ik deze website gemaakt voor mijn eigen judo vereniging. Mijn taak was het ontwikkelen/bouwen van de site.

Schermafbeelding 2022-01-22 om 11.02.53

FINISHING TOUCH

WEBSITE

Een website die afstamde uit ‘deë auwe tied’. De gehele site werd vernieuwd en omgevormd tot een zakelijke uitdrukking. Dit project is het perfecte voorbeeld van een opfrisbeurt!

Schermafbeelding 2022-01-22 om 11.03.12

QUES COACHING

WEBSITE

De website bestaat uit één scroll-doorlopende pagina met verschillende secties. Daarnaast is ook de huisstijl aangepast en is deze site uitgerust met verschillende scroll effecten op de pagina.

Schermafbeelding 2022-01-22 om 11.25.43

BE MOVIE

FILM

Maak kennis met de promotievideo’22-23 van het Bernardinuscollege. Een video gemaakt met figuranten die zelf leerling zijn op de school. We kregen coaching & begeleiding van een professioneel communicatiebureau.

BE.MEDIACREW

Tijdens mijn middelbare school carriere is er een media crew opgericht. “Het doel van de crew is om leerlingen actieve leermomenten te bieden wat betreft communicatie in de brede zin van het woord (media producten, communicatiestrategie, leren in de praktijk met professionals, ‘real life learning’.” Aldus de directie van het Bernardinuscollege.

Web 1920 – 24

THE SHOT

FILM

Mijn allereerste filmproject. Dit is kwalitatief absoluut niet mijn beste film. Wat deze film uniek maakt? De locaties! Opnames op de IC in het Zuyderland, naast de landingsbaan bij Maastricht Aachen airport en bij Snowworld.

Web 1920 – 3

@JOOP

FOTO

Samen met een vriend ging ik een dagje touren in het heuvelland. Aan het einde van de dag had hij een aantal stoere foto’s voor op zijn Instagram pagina. Fotograferen van mensen. Dat vind ik te gek.

Web 1920 – 2

judoka's

FOTO

Tijdens de corona-pandemie moest iedereen buiten sporten. Bij de sport judo ziet dat er vreemd uit, want normaal sporten judoka’s in een dojo met valmatten. De buiten trainingen leverden unieke plaatjes op.

TECHNASIUM PORTFOLIO

Op mijn middelbare school volg ik het vak onderzoeken & ontwerpen, wat onderdeel uitmaakt van de richting Technasium. Bij dit vak leert de student in groepsprojecten van een half jaar tot een heel schooljaar. Probleemstellingen uit de arbeidsmarkt worden opgelost aan de hand van onderzoek- en ontwerpmethodes. Graag wil ik deze projecten ook op mijn zakelijk portfolio weergeven. Omdat ik op dit moment veel kennis die ik heb geleerd tijdens het vak, toepas in projecten voor klanten.