SV NIPPON

WEBSITE

Een stoere website, voor een stoere vereniging. Samen met Niels Peters en Rik Reijnders heb ik deze website gemaakt voor mijn eigen judo vereniging. Mijn taak was het ontwikkelen/bouwen van de site.

FINISHING TOUCH

WEBSITE

Een website die afstamde uit ‘deë auwe tied’. De gehele site werd vernieuwd en omgevormd tot een zakelijke uitdrukking. Dit project is het perfecte voorbeeld van een opfrisbeurt!

QUES COACHING

WEBSITE

De website bestaat uit één scroll-doorlopende pagina met verschillende secties. Daarnaast is ook de huisstijl aangepast en is deze site uitgerust met verschillende scroll effecten op de pagina.

BE MOVIE

FILM

Maak kennis met de promotievideo’22-23 van het Bernardinuscollege. Een video gemaakt met figuranten die zelf leerling zijn op de school. We kregen coaching & begeleiding van een professioneel communicatiebureau.

BE.MEDIACREW

Tijdens mijn middelbare school carriere is er een media crew opgericht. “Het doel van de crew is om leerlingen actieve leermomenten te bieden wat betreft communicatie in de brede zin van het woord (media producten, communicatiestrategie, leren in de praktijk met professionals, ‘real life learning’.” Directie van het Bernardinuscollege.

THE SHOT

FILM

Mijn allereerste filmproject. Dit is kwalitatief absoluut niet mijn beste film. Wat deze film uniek maakt? De locaties! Opnames op de IC in het Zuyderland, naast de landingsbaan bij Maastricht Aachen airport en bij Snowworld.

@JOOP

FOTO

Samen met een vriend ging ik een dagje touren in het heuvelland. Aan het einde van de dag had hij een aantal stoere foto’s voor op zijn Instagram pagina. Fotograferen van mensen. Dat vind ik te gek.

judoka's

FOTO

Tijdens de corona-pandemie moest iedereen buiten sporten. Bij de sport judo ziet dat er vreemd uit, want normaal sporten judoka’s in een dojo met valmatten. De buiten trainingen leverden unieke plaatjes op.